21 Aralık 2010 Salı

istanbul'da Çadır Beşiktaş Açıldı ,istanbul Eğlence

İstanbul’un eğlence hayatına, bir katkı da Beşiktaş’tan geldi: ÇADIR, Türkiye’den ve Dünya’dan önemli isimler ve performanslar ile kültür ve müzik yolculuğunda yeni bir durak oldu. Profesyonel çabayla amatör ruhu ustaca birleştiren ses ve gösteri sanatçılarının sahne aldığı ÇADIR; samimi, ilginç dekoru ve fiyat politikasıyla özellikle gençlerin ilgisini çekiyor.
Henüz yeni bir mekan olmasına rağmen, farklı yaşam tarzlarından gelen müzikseverlerin, kendilerini evlerinde bir eğlence ve kültür merkezine dönüşen Çadır, birbirinden farklı proje ve performanslarla İstanbullulara unutulmaz deneyimler yaşatmaya devam ediyor.
Farklı konsepti ve samimi dekorasyonu ile dikkat çeken Çadır’da, Baba Zula, Mısırlı Ahmet, Cenk Erdoğan, Akalica (Almanya), Norrda, Mira, Nisos (Yunanistan) Sulukule Roman Orkestrası, Iya waves, Fourtress (Hollanda), Siya SiyaBend, Jane Walton (Almanya) ve Ayşe Tütüncü gibi isimlerin konser ve etkinliklerin gerçekleştirildiği gibi, üniversiteler arası müzik festivalleri, konsept geceleri ve partnerlerle yapılan ortak projeler de hayat buluyor.
Müzikal etkinliklerin yanı sıra tiyatro ve dans etkinliklerini de yer aldığı Çadır’da; Ada Dans Tiyatrosu Topluluğu, Esnaf Oyuncular (doğaçlama tiyatro) ve Beyoğlu Kumpanya büyük beğeni topluyor.
Adına yakışır etnik duruşuyla, Dünya kültüründen tüm müzik akımlarının önemli temsilcilerine sahne veren Çadır, yaşam felsefesi hayattan keyif almak olan ve bu keyfin sanattan geçtiğini bilen herkesi Beşiktaş’a davet ediyor.
Ahşap ve çadır bezinin bir arada kullanıldığı mekan tasarımı ve özgünlüğü ile ilgi gören Çadır, rahatça gömüleceğiniz mobilyaları, büyük grup masaları ile konuklarının rahatını ön planda tuttuğu gibi kalabalık arkadaş grupları için de bulunmaz fırsat oluşturuyor.
Mütevazi fiyat listesi, sıcak ortamı ve kaliteli hizmetiyle misafirlerini ağırlamaya devam eden Çadır, müzik, dans ve tiyatronun yanı sıra fotoğraf ve resim sergileri gibi pek çok sanat dalına yönelik projeleri ile sanatseverlerin vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor.
Çadır’ın farklı dekorasyonunu ve sıcak atmosferini görmeli, kaliteli müziği çok yüksek fiyatlar ödemeden de dinlemeli, Çadır’a özgü “Çadır Frozen” ve “Çadır Kokteyl”i mutlaka denemelisiniz.
Çadır Beşiktaş: Köyiçi Cad. No.10 Beşiktaş (Ziraat Bankası yanı)
Tel: (0212) 260 22 67

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder