17 Aralık 2010 Cuma

Optimum Outlet, İstanbul Eğlence Merkezi

Bu yazımızda sizlere İstanbul’un en iyi alışveriş merkezlerinden olan Optimum Outlet‘i tanıtacağız. Göztepe E-5 üzerinde, 2008 yılının son çeyreğinde İstanbullular’ın hizmetine sunuldu. Açıldığı ilk günden itibaren ziyaretçilerin sıklıkla uğradığı bir outlet center ve eğlence merkezi olan Optimum ayrıca ICSC tarafından 2010’da Avrupa’nın En İyi Outlet’i ödülüne de layık görüldü.

Yılda yaklaşık 15 milyon ziyaretçiye hizmet vermekte olan Optimum Outlet, ünlü markaların outlet mağazalarına, Türk ve Dünya mutafaklarından lezzetli yemekler sunan restaurantlarına ve eğlenmek isteyen müşterileri için hazırlanmış olan aktivite alanlarıyla dikkatleri çekiyor. İstanbul’un en çok araç geçen yollarından biri olan E-5 üzerinde konumlanmasında bu ziyaretçi sayısını arttıran faktörlerden.

Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi’nde hangi markalar yer alıyor?

Ünlü markaların outlet mağazalarını bir arada toplayarak ziyaretçilerin beğenisini toplayan Optimum Outlet’de 162 marka aynı çatı altında yerini almaktadır. Fracasetti, Vakko, Park Bravo, LCW, YKM, Mudo, Marks & Spencer, Beymen, Dagi, Diesel, Kemal Tanca, Damat, Fabrika gibi ünlü markalar Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi’nde yer almaktadırlar. Optimum Outlet’de yer alan markaların bir çoğu outlet olarak hizmet verirken bir kısmı da sezon ürünleriyle müşterilerine hizmet vermektedir.
Outlet olmayan markalar da Optimum’da yer alıyor mu?

Optimum her ne kadar outlet merkezi olsa da içerisinde markaların normal mağazalarını da bulundurmaktadır. Migros, Koçtaş, MediaMarkt ve D&R gibi markaların normal mağazaları Optimum’da yer almaktadır.

Alışverişi tamamladık ama karnımız açıktı. Optimum’da ne yiyebiliriz?

Alışveriş merkezlerinin en kalabalık bölümü olan Food Court, Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi’nde de yerini bulmuş. Optimum Outlet’in 3. Katında özel olarak dizayn edilmiş food court’unda 26 restaurant müşterilere hizmet vermeyi bekliyor. Dünyaca ünlü restaurantlarla Türk damak tadının en iyi sergilendiği Türk restaurantların beraber yer aldığı food court’ta Burger King, Chinnese Express, Kayseri Mutfağı, KFC, Köfteci Ramiz, Pizza Hut, Mc Donald’s, Starbucks gibi tanınmış markalar karnı acıkan müşterilere hizmet vermek için beklemektedir.

1 yorum: