13 Aralık 2010 Pazartesi

Quente istanbulun En iyi Mekanları istanbulda Brezilya Mutfağı

İstanbulda Brezilya Mutfağı, İstanbulda En Güzel Manzaralı Restorantlar, İstanbulda En Lüks Restaurantlar, İstanbulda Yeme-İçme, İstanbulun En Güzel Et restarontları, İstanbulun En İyi Mekanları, Quente ile birleşti.

Brezilya mutfağını Türkiye ile tanıştıran Quente, ananas ızgara ile mönüsüne lezzet katmaya devam ediyor. Birbirinden farklı etlerin sunulduğu, son derece doyurucu mutfağa sahip mekan yeni bir tatlı ile müşterilerine keyif dolu dakikalar yaşatıyor. Izgarada pişirilen ananasların üzerine tarçın ve özel Brezilya şekeri eklenerek servise hazır hale getirilen tatlı, egzotik lezzeti ile oldukça ilgi çekiyor.
Ananas, tarçın ve özel Brezilya şekeri… Bu üç tadın birleşimi ANANAS IZGARA bugüne dek denediğiniz tüm tatlılardan daha farklı bir lezzete sahip. Yaz mevsiminde ananas parçalı sakız dondurmasının da ilave edildiği tatlı, diğer tatlılara oranla oldukça hafif… Formuna özen gösterenler için de uygun bir alternatif olan ananas ızgara Türkiye’nin ilk Brezilya mutfağı Quente ile Sortie’de…
Özel yöntemlerle, okyanus tuzu katılarak, kılıçlarda pişirilen Brezilya usulü etlerin ardından yenilecek bu eşsiz lezzet ANANAS IZGARA Quente’de sizleri bekliyor.

Ayrıntılı Bilgi ve Rezervasyon için: www.bltgrup.com
QUENTE Telefon Numarası: (0212) 327 46 06

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder