18 Aralık 2010 Cumartesi

izmir Eğlence Mekanları,izmir Barları,Ooze Rock Bar izmir




DÜZENLEDİĞİ MÜTHİŞ KONSERLERDE BİRÇOK ÜNLÜ SANATÇI VE GURUBU İZMİRLİLER İLE BULUŞTURAN OOZE VENUE, İZMİR GECE HAYATININ MECBURİ YÖNÜ OLDU..

İzmir gecelerinin ünlü eğlence mekanları arasında yer alan Felix ve Ooze Rock Bar ’ın sahibi olan Tekin İçen tarafından 2006 yılında açılan Ooze Venue, düzenlediği müthiş konserler ile İzmirlilere ve İzmir dışından gelen misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor..



MFÖ, Duman, Hayko Cepkin, Nev, Emre Aydın, Özlem Tekin, Teoman, Pamela, Dolapdere Big Gang, Hande Yener, Kıraç, Bülent Ortaçgil ve Ezginin Günlüğü, Ooze Venue’deki unutulmaz gecelerin kahramanlarından sadece birkaç tanesi..



Toplam 1100 metrekarelik alanı ile İzmir’in en büyük kapalı konser mekanı olan Ooze Venue, aynı anda yaklaşık olarak 3000 kişiyi ağırlayabiliyor.

Ooze Venue, büyüklüğü, alt yapısı ve teknik donanımı ile “Sahici” bir eğlence mekanı..



İzmir’deki diğer eğlence mekanları ile kıyaslandığında son derece büyük bir sahneye sahip olan Ooze Venue’nün ses, ışık ve havalandırma sistemleri mükemmel denilebilecek
bir kalitede.

Ooze Venue için yurtdışından özel olarak getirtilen ses sistemindeki mükemmellik ile mekanın havalandırma sistemindeki mükemmellik yarış halinde adeta..

Öyle ki, Ooze Venue’de aynı anda 3 bin kişi sigara içse bile mekanın mükemmel havalandırma sistemi sayesinde mekanda eğlenenler birçok eğlence mekanında olduğu gibi boğulma tehlikesi geçirmiyor..



Mekanın jeneratör, ses izolasyonu gibi diğer önemli özellikleri için, ses sistemi ve havalandırma sistemi ile aynı kalitede diyebiliriz.

Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri açık olan mekanda, Cuma günleri konserler düzenleniyor.



Konser organizasyonlarının ücretleri, 20-25 YTL arasında.

Çarşamba ve Cumartesi günleri ise İzmir’in ünlü gruplarından Çirkef ve Anemi Ooze Venue’de sahne alıyor.

Sadece İzmirlilerin değil, Türkiye’nin dört bir yanından İzmir’e gelen gençlerin ve kendini
genç hissedenlerin keşfettikleri anda vazgeçemedikleri bir mekan haline olan Ooze Venue ile siz de tanışın..

Ooze Venue için neden “Eğlencenin mecburi yönü” dediğimizi bu güzel mekan ile tanıştığınız anda hemen anlayacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder