17 Aralık 2010 Cuma

istanbul Eğlence Mekanları,Etiler Eğlence Mekanları,Etilerde Eğlence

Etiler, İstanbul’un en iyi eğlence mekanları nın bulunduğu semtlerin başında yerini almıştır. Etiler, İstanbul gece hayatının önemli merkezlerini, lüks restoranlarını, şık mekanlarını ve çoğu ithal mal satan mağazalarını barındıran bir semt haline gelmiştir.
Etilerden bahsederken Akmerkez’den bahsetmemek olmazdı sanırız. İstanbul’un büyük ve görkemli iş ve alışveriş merkezi, içinde binlerce metrekareye yayılmış ünlü mağazaların yer aldığı Akmerkez, Levent’ten Etiler’e doğru giderken, Nisbetiye Caddesi üzerinde, semtin girişine yakındır.
Etiler’in gece hayatının hareketliği gündüz hareketliğini aratmayacak nitelikte.Yerli ve yabancı sayısız markanın barındığı,sofistikasyonu çok yüksek bir bölge olan Etiler istanbulun en merkezi semtlerinden biridir. İstanbulda her yere çok yakın olup aynı zamanda gürültüden uzak, istanbul’da olabilecek en ağaçlıklı bölgelerden birinde, her sabah kuş sesleriyle uyanmak Etiler’de yaşayanların sahip olduğu bir özelliktir.
Günün ilk ışıkları ile birlikte başlayan hareketlilik öğle saatlerinde iyiden iyiye artıyor. Akşamüstü iş çıkışı müdavimi oldukları barlara uğrayıp bir kaç kadeh içenler, dünyua mutfaklarının eşsiz örneklerini barındıram cafe ve restoranlar, günümüzün çağdaş sinema salonlarını barındırması Etiler’i bir cazibe merkezi haline dönüştürüyor.Nispetiye caddesinin her iki yanında boylu boyunca uzanan dünyanın en seçkin markalarını da barındıran mağzalardan alışveriş etmek isteyenler için sonsuz seçenek sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder