19 Aralık 2010 Pazar

istanbulun En Lüks Siteleri, Ağaoğlu My Towerland Ataşehir


İstanbul’un en lüks siteleri olarak anılan Ağaoğlu My Towerland Ataşehir hakkında sizlere bilgiler sunacağız. İstanbul’da güzel bir site hayatını yaşamak isteyenler için Ağaoğlu My Towerland Ataşehir ilk seçenekler arasında yerini alıyor.
Yaşam Mimarı Ağaoğlu, hayalini kurduğunuz yaşam biçimiyle ilgili beklentilerinizi daha da yükseklere taşıyor. İstanbul’un en önemli yerleşim merkezlerinden Ataşehir ’de bir ilke imza atıyor; My Towerland.
Ağaoğlu’nun My World’ten sonra Ataşehir’de gerçekleştirdiği ikinci büyük projesi My Towerland size sadece bir yaşam alanı değil, yepyeni bir yaşam anlayışı sunuyor.
İstanbul’un önemli marka değerlerinden Ataşehir, alışveriş merkezleri, hastaneleri, okulları, sosyal faaliyet alanları, kültür ve spor kompleksleri ile seçkin bir merkez… Üstelik yakın zamanda geleceğin finans merkezi olmaya hazırlanıyor. Şehrin stresinden uzak huzurlu yapısı, depreme dayanıklı coğrafyası, ulaşım kolaylıklarıyla Ataşehir, bugünün ve yarinin gözdesi.

Doğu Ataşehir’in en değerli bölgesinde kurulan My Towerland, modern ve özgün anlayışıyla benzerlerinden çok farklı bir noktada. Hayatın her alanında yüksekte olmayı başaranlar için yeni bir dünyanın kapılarını aralıyor.
Farklı temalarda tasarlanan kulelerden oluşan My Towerland, bulunduğu arazinin konumunu kulelerinin yüksekliği ile birleştirerek size Ataşehir’den İstanbul’un tüm güzelliğini ve denizin en derin mavisini tüm ihtişamıyla seyretme imkanı sunuyor.
Ağaoğlu, yılların birikimi ve modern çizgisini kullanarak yaşam mimarı olma felsefesini My Towerland sürdürüyor; gökyüzü kadar sinirsiz bir hayal kenti My Towerland’i Ataşehir’e armağan ediyor.

1. ETAP – SKY TOWERS
Ataşehir’de uzun süredir beklenen “Premium” site yaşamı My Towerland’le hayat buluyor.
Projenin ilk etabı olan Sky Towers, 41 ve 31 katlı 2 kuleden oluşuyor.
Toplam 420 daire ve 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 penthouse’ların yer aldığı proje, uzun araştırmalar sonucu her türlü ihtiyacı ve arayışı karşılamak için tasarlandı.
Kapalı otopark, açık havuz, fitness center, sauna, buhar banyosu, dinlenme alanlari, kreş, tenis, basketbol ve voleybol sahaları hayatınızı zenginleştirmek ve kolaylaştırmak için düşünüldü. Yangın alarm sistemi, yatak odası ve salonda klima, aspiratör, kombi cihazı, ankastre bulaşık makinesi, fırın ve ocak evinizde sizleri bekliyor. Yaşam kalitenizi daha da artırmak amacı ile, her daireye özel depo alanı ve jeneratör hizmeti sunuluyor.
Ağaoğlu güvencesiyle gergekleştirilecek olan My Towerland Ataşehir, sizlere lüks yaşamın tüm anahtarlarını vaat ediyor.
My Club:
Sağlıklı ve Konforlu Yaşam Merkezleri
Ağaoğlu Şirketler Grubu, “My” konseptli yatırımlarının ortak paydası My Club ile sağlıklı ve konforlu yaşam merkezleri sunuyor.
My Club, sosyal, kültürel ve sportif bir merkez olmanın yanı sıra; Ağaoğlu kalitesi, konforu ve misafirperverliği ile yeni bir yaşam yaratıyor.

My Club; açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar banyosu, Türk hamamı, fitness center, restoran, kafe, bar gibi hizmetleri ve indoor-outdoor aktiviteleri ile çağdaş, sosyal ve keyifli bir yaşamın tüm olanaklarını üyelerine sunuyor.
My Club üyeleri, masaj uzmanlarımızın usta elleri sayesinde bütün günün yorgunluğunu yarım saatte atıyor.
My Club, eğitmenler eşliğinde güvenilir ve bilinçli spor yapabilme olanağının yanı sıra; trekingten karaokeye, halı saha turnuvasından bowlinge, şiir ve müzik dinletilerinden pikniklere kadar birçok aktiviteyi üyeleri ile buluşturuyor.

Üyeler, My Club’da bulunan kuaför, solaryum ve güzellik salonu gibi olanaklar ile kendilerine daha çok zaman ayırma fırsatını yakalıyorlar.
Ağaoğlu’nun tüm projelerinde yer alan My Club konsepti, My Towerland’de de sizleri yeni bir yaşam biçimine davet ediyor. My Club üyeleri, kendilerine iyi bakacak, formlarını koruyacak, hayatın tadını çıkaracak ve Ağaoğlu’nda yaşamanın ayrıcalığını hissedecekler
Ulaşım:
Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı, Sedef Caddesi No:1 Ataşehir -İstanbul
Telefon Numarası: 444 6 777
İstanbulun en lüks siteleri hakkında daha detaylı bilgiye www.agaoglu.com.tr adresinde bulabilirsiniz…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder