4 Ocak 2011 Salı

Aqua Otel Marmaris Muğla






Konum

Aqua Hotel, Marmaris şehir merkezine 7 km mesafede, denize sıfır konumundadır.

Konaklama
Herşey dahil konseptinde hizmet vermekte olan Aqua Hotel, teras ve kapalı alanlar olmak üzere sabah kahvaltısı ve akşam yemeklerinde hizmet vermektedir.

Konsept
Herşey dahil konseptinde hizmet verilmektedir.

Tesis Bilgileri
Aqua Hotel, Marmaris’in en çok ziyaret edilen tatil yerlerinden biri olan İçmeler mevkiinin en seçkin tatil otellerindendir. 5 yıldızlı kalite anlayışıyla hizmet veren tesisin, açık ve kapalı olmak üzere 2 adet yüzme havuzu ve çocuk havuzu mevcuttur.

Odalar
16 grand ve corner suit, 6 junior suit, 6 bağlantılı oda, 210 standart oda ve 2 engelli odası olmak üzere toplam 240 odası bulunmaktadır.

Odalarında; merkezi klima, minibar, makyaj aynası, uydu ve ücretli kanallar, kablosuz internet, elbise & terlik, sac kurutma makinası, tras aynası, su ısıtıcı ve tek kullanımlık çay paketi, banyo buklet malzemeleri ve balkon bulunmaktadır.

Yeme İçme
Sabah kahvaltısı ve akşam yemeklerinde hizmet veren Kova restaurant, zengin açık büfesiyle kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Çay saatinde Aqua-Paz Restaurant’ın teras bölümü hizmet vermekte, Havuz bar, Ada bar, Atrium bar ve Calcus bar hizmetleri de sizlere sunulmaktadır.

Ücretsiz Aktiviteler
Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, fitness center, tenis kortu gündüz kullanımı, kasa, havlu, şezlong, minder

Ücretli Aktiviteler
Telefon, a la carte restaurant, çamaşırhane hizmeti, su sporları, pay tv, internet tv, internet cafe, bilardo, masaj, taze sıkılmış meyve suları, yabancı içkiler ve yabancı içkiler ile yapılan kokteyller, oda servisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder