4 Ocak 2011 Salı

Adakule Otel Kuşadası Aydın











Konum





Kuşadası merkezde yer alır. Özel plajı vardır.




Konaklama

Herşey dahil konseptinde hizmet vermekte olan tesisin, açık büfe kahvaltı, geç kahvaltı, öğle yemeği, açık büfe akşam yemeği, gece çorbası hizmetleri mevcuttur.
Konsept


Herşey dahil konseptinde hizmet verilmektedir.
Tesis Bilgileri
5 yıldızlı lüx bir tesis olan Adakule Hotel, Kuşadası merkez mevkiinde yer alan ve yerli yabancı çoğu turistin ilgi gösterdiği ideal bir tesistir.
Odalar

Standart, Suit, Junior Suit ve Aile odalarında; merkezi sistem klima, minibar, 24 saat oda servisi, kiralık kasa, Tv, harici hatlı telefon, küvet, wireless, saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Doğa, dağ ve deniz manzaralıdır. Zemin halı döşemelidir. Aile odaları; 1 büyük 2 kişilik yatak ve 1 tek kişilik yatak barındırmaktadır. Kral dairesinde; harici hatlı telefon, merkezi sistem klima, özel bar & minibar, küvet, duş, jakuzi, kiralık kasa ve oturma grubu, 24 saat oda servisi, wireless, saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Doğa ve deniz manzaralıdır. Zemin halı döşemelidir.
Yeme İçme

Açık büfe kahvaltı, geç kahvaltı, öğle yemeği, açık büfe akşam yemeği, gece çorbası hizmetlerinin yanı sıra, lobby bar, firuze bar, snack bar, beach bar, kuşe bar gibi bar hizmetleri de sunulmaktadır.
Ücretsiz Aktiviteler

Türk hamamı, sauna, masaj, fitness center, aerobik, disko, animasyon, tenis, futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi, bilardo, açık ve kapalı havuz
Ücretli Aktiviteler

Dalış okulu, parasailing, muz, jet ski, kano, rüzgar sörfü, yelken, mini club

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder