30 Ağustos 2009 Pazar

SUSANOĞLU SÜZERLER APART PANSİYON



Özellikle güney illerimizden gelen tatilcilerin vazgeçemediği bir mekan Susanoğlu,diğer adıyla Atakent veya kapızlı lüks otelinden pansiyonuna,apart odalardan çadıra kadar bir çok farklı konaklama hizmeti alabilirsiniz.Fakat tercihiniz apart ise Susanoğlu Süzerler Apart'ı denemenizde yarar var.Öncelikle biz kısa bir tanıtımını yapalım kalıp,kalmama tercihi size kalmış.İşte süzerler apart özellikleri...



Toplam üç bloktan oluşan aile apartımızda siz değerli misafirlerimizi temiz, bakımlı, klimalı, televizyonlu, denize sıfır 140m2, buzdolaplı fırın ve ocak mutfaklı ve daimi sicak sulu odalarımızda sizlere mükemmel bir tatil olanağı sunuyoruz.

Denize sıfır olan tesisimizde kolay alışveriş imkanı, ücretsiz otopark hizmetleri, çift cepheli, çift balkonlu odalarımız sizleri bekliyor.



Apart dairelerde








Klima


Televizyon


Denize sıfır 140m2 lüks apartman dairesi


Plaj ve deniz manzaralı


Çift cepheli, Çift balkonlu


Hidrofonlu ve sürekli sıcak su


Buzdolabı ve fırınlı ocak mutfak


3 yatak odası ve 8 kişilik yatak


İLETİŞİM



Silifke caddesi - Susanoğlu / Atakent /Silifke
Telefon : 0 324 722 46 94

MERSİN SULTAN PANSİYON
MERSİN AYAŞ MECİTOĞLU PANSİYON
MERSİN AKKUM BAHAR PANSİYON
TAŞUCU MELTEM PANSİYON
NARLIKUYU-AKKUM YALÇIN PANSİYON
KIZKALESİ AKKUM KONAK PANSİYON
SİLİFKE ATAKENT PALMİYE PANSİYON
ERDEMLİ ABAT PANSİYON
MERSİN AKKUM MESUT PANSİYON
ATAKENT SUSANOĞLU TOLYA HOTEL
SİLİFKE SUSANOĞLU ÜNLÜ APART
KIZKALESİ EROL APART OTEL
ATAKENT KAPIZLI CENGİZHAN MOTEL
SİLİFKE ATAKENT AKDAŞ APART
SUSANOĞLU AYDIN APART
ATAKENT SUSANOĞLU APART OTEL
ANAMUR ESER PANSİYON
SUSANOĞLU NİXE OTEL

ERDEK OCAKLAR SAĞLIK APART



Temel düşüncemiz: Tatile çıkan misafirlerimizi rahatsız edici, can sıkıcı her türlü dış etkenlerden uzak, sakin, stresini boşaltmış ve dinlenmiş olarak evine dönmesine katkıda bulunmak.

Genel: Sağlık Apart otel Pansiyon Balıkesir ili Erdek ilçesi Ocaklar tatil beldesindedir. 2007 yılında inşaatı tamamlanmış (Deprem Yapı Güvenlikli) ve faal olarak 2008 yılında hizmete girmiştir. Toplam 8 apart otel daireden oluşmaktadır. Bu apartlar otel iki kişilikten başlayarak 8 kişilik aileye kadar hitap eder. Ocaklar tatil beldesinin yarım ay şeklindeki temiz ve geniş plajına, Berrak denizine sadece 200 m uzaklıktadır.

Bina Özellikleri: Her apart otel da kesintisiz sıcak-soğuk su, Televizyon(dijital uydu),buzdolabı, mutfak dolapları ve kardolap(Mdf).Büyük tüp 2 li ocak, yeterli tabak, tencere vs. Bir mutfak da ne lazımsa komple. Geniş balkonlar(4X3) deniz ve orman manzaralı,
Yataklar(ortopedik).Yastıklar(boncuk silikon).Pike-çarşaf (terletmez).Camlar yalıtımlı (çift cam).Geniş bahçe (mangal yakmaya uygun),Geniş otopark(ücretsiz),

Ulaşım: Hızlı feribotla İstanbul’dan Bandırma’ya ya da başka illerden Bandırma’ya geldiğinizi telefonla haber verirseniz sizi feribot iskelesinden ya da Bandırma otogarından ücretsiz servisimizle alıyoruz.(Bandırma –Sağlık Pansiyon arası 24 km.)

Kendi aracıyla gelenler: Bandırma’dan Erdek istikameti takip edilir. Erdek girişinden Kamplar-Köyler istikametine girilir. Ocaklar istikameti takip edilir. Yaklaşık 4 km sonra Ocaklar girişinde sağda bulunan Sağlık Pansiyon tabelasından 20 m ileride sağa dönen yola girilir(Otogar-Narlı istikameti) .Aşağı inişte (200 m sonra) ikinci Sağlık Pansiyon tabelasında tekrar sağa girilir.20 m solda sizi Sağlık Pansiyon karşılamış olacak.

Son söz: Sağlık camiasından gelenler olarak sağlıklı ortamın insan sağlığı üzerindeki önemini çok ama çok önemsiyoruz. Hem kaliteli hem ucuz (hesaplı) olmaya çalıştık. Biz hazırız bekliyoruz.

Not:Pansiyonumuzda wireless bulunmaktadır.

İrtibat: 0532 599 90 23 (7x24)

23 Ağustos 2009 Pazar

safari otel kemer antalya


OTEL AÇIKLAMA: Antalya Safari otel, benzersiz hizmet kalitesi ve anlayışı ile misafirlerine hizmet vermektedir.Misafir odaları huzur veren deklarasyonu ile sıra dışı kalitesini bünyesinde toplamıştır.Zarif dekarasyon stili ile lüks ve konforu bünyesinde toplayan otel amaç misafirlerin konaklamalrının "güzel bir anı" olarak kalmasıdır.

ODA & DETAYLAR: Rahat ve misafirler tüm ayrıntılarını modern misafirler sunmak için 105 yatak kapasiteli 40 standart oda, 4 Suit ve evinizin rahatlığını, birlikte, tüm teknik donanım bulacaksınız iş dünyanın ihtiyaçlarına cevap verecek.Odalar veya çift kişilik yatak seçenekleri tek ve teknolojileri konuk donanım iş dünyasının ihtiyaçlarını karşılamaktadır ile son fırsat barındırma karşılamak için odaların sıcak ve rahatlatıcı renklerle dekore edilmiştir. Oda Özellikleri; internet, TV , Telefon, saç kurutma makinesi, 24 saat sıcak su,mini bar, kablo Tv, split klima, elektronik kapı kilit sistemi ve daha birçok ayrıntı mevcuttur.

YEME İÇME:Açık büfe uygulanan Restaurantda damak zevkinizden vazgeçmeden, kalitenin tesadüf olmadığının farkına varacaksınız. Zengin açık büfe Kahvaltısı, Toplantı grupları için Türk ve Dünya lezzetlerinden oluşturulmuş seçkin öğle & akşam yemekleri mönüsü, özenli servisi ve ferah atmosferi ile hizmet vermektedir. Safari Restaurant mutfağında usta Şeflerin özel malzemelerle ürettiği Akdeniz Mutfağının lezzetlerini tadarken; Dostlarınız, sevdikleriniz ve iş arkadaşlarınızla bir araya gelerek keyifli anlar yaşayacaksınız. Zengin içecek çeşitleri ile günün yorgunluğunu atabileceksiniz şık ve rahat bir ortam sizleri bekliyor.

SPOR&AKTİVİTELER: Safari otel sizleri günlük yaşamın yorgunluğu ve stresinden alıp huzur ve mutluluğun kollarına bırakacaktır.Otelde hamam, sauna, buhar odası bulunnmaktadır.

TOPLANTI VE KONGRE: Safari Otelde Antalya’da toplantılarınız keyfe dönüşüyor. Dünya mutfaklarından farklı lezzetleri sunan restoranları ve zengin mönüleri ile davet, konferans ve şirket toplantıları yapılmaktadır.Tüm organizasyonlarda teknik donanım sağlanmaktadır; slayt makinesi, barkovizyon, perde, flipchart, beyaz tahta, kürsü, telsiz mikrofon, ses düzeni, Salon alanında kablosuz internet erişimi sağlanmaktadır.İş yaşamına dair hizmetler ( faks, fotokopi vs.), Bilgisayar ve yazıcı, Sekreterya hizmetleri (isteğe bağlı ),Tercüme hizmetleri (isteğe bağlı ) bulunmaktadır.

ULAŞIM :Otel şehir merkezinde olup havaalanına 10km,denize 500m uzaklıktadır.

melisa apart otel antalya


OTEL AÇIKLAMA: Rahat ve huzurlu bir tatil için eşsiz Side denizinin kıyısında, tarihi eserlerin arasında sakin ve huzurlu bir ortamda, evinizi aratmayacak bir mekan;

ODA&DETAYLAR: 1+1 odalarında; 1 mobilyalı yatak odası ve bir amerikan mutfaklı salon wc ve iki manzaralı balkon, 2+1 odalarında; 2 mobilyalı yatak odası ve bir amerikan mutfaklı salon wc ve iki manzaralı balkon olmak üzere 50 apart daireden oluşmaktadır. Bütün odalarında Yatak odası, oturma odası (Amerikan mutfak: yemek masası ve mutfak ekipmanları ), telefon, banyo wc, klima, kasa ve balkon mevcuttur.

SPOR&EĞLENCE: Bir büyük havuz ve çocuk havuzu, snack bar, tv odası, çocuk bahçesi, masa tenisi, çeşitli aktiviteler ve 24 saat açık resepsiyon.

YEME&İÇME:Extra yiyecek ve içeceklerin sunalduğu Restaurant bulunmaktadır.

KONUM: Side merkezinden 1 km. plajdan 150 m. ve Antalya havaalanından 65 km. uzaklıkta bulunmaktadır.

22 Ağustos 2009 Cumartesi

otel nasıl olmalı? otel rehberi

Otel, yapısı, teknik donanımı, konforu ve bakım koşulları gibi maddi, sosyal değeri, personelin hizmet kalitesi gibi moral elemanlarıyla tercih edilebilir nitelikte geçici konaklama ve kısmen beslenme ihtiyaçlarını bir ücret karşılığında hizmet olarak kabul eden ekonomik, sosyal ve sosyal disiplin altına alınmış işletmelerdir.

Türkiye'de Turizmin çok süratlı bir şekilde gelişmesinden sonra otellerde son derece lüks hale gelmiştir. Özellikle Antalya ve ilçeleri, Bodrum, Marmaris, Fethiye gibi Turizm merkezlerimizde Avrupa standartlarına ulaşmıştır.

Artık oteller sadece konaklama ihtiyacımızı karsılamıyor, otel bünyesinde restaurant, bar, disko, animasyonlar, spor turnuvaları gibi bir çok aktivite bulunmaktadır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı denetiminde olanlar niteliklerine göre; bir, iki, üç, dört ve beş yıldızlı olabilirler. Belediye denetiminde olanların yıldızı yoktur.

Anadolu'da, eskiden buna benzer han geleneği vardı.